Healy

Wat is Healy?

De Healy is het nieuwste van het nieuwste op gezondheidsgebied. Het is een gecertificeerd medisch product van slechts 5 x 5 cm groot, jarenlang getest en erkent door de reguliere geneeskunde, voor een aantal specifieke klachten. (Fibromyalgie, Migraine, Chronische Pijnklachten, Depressie, Skeletpijnen en Angst).

Het is een draagbaar medisch apparaat voor Gezondheid, Balans en Welbevinden.
Daarnaast is de Healy ook in te zetten bij tal van andere aandoeningen zoals stress, burn-out, hormonale disbalans, vermoeidheid, huidproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten, overgangsklachten enz. Alleen worden deze toepassingen (nog) niet erkend door de reguliere geneeskunde. .

Healy frequenties

De Healy kun je vergelijken met een bioresonantie apparaat, alleen dan voor thuis en veel kleiner, handzamer en compacter. De Healy stimuleert jouw gezondheid doordat de Healy de juiste frequenties stuurt naar je cellen. Het vermogen om zelf te genezen krijgt daardoor een boost.

De Healy is veelzijdig, makkelijk draagbaar en klein en bevat frequentieprogramma’s die helpen bij het bevorderen van jouw gezondheid, vitaliteit en algemeen welbevinden.

Hoe kan het dat je lichaam verstoord is en de frequenties uit balans zijn?
Elke cel heeft zijn eigen frequentie of trilling. Frequenties kunnen veranderen, doordat je je lichaam of geest overbelast door allerlei oorzaken of trauma’s van buiten af.

Wij staan bloot aan allerlei elektrische straling. Denk maar aan wat er bij jou thuis allemaal aan straling aanwezig is: Elektra, Televisie, Telefoon, Wifi, PC, Elektrische apparaten. Dat zie je niet, maar het is er wel. Dit heeft een negatieve invloed op jouw systeem en dat dringt diep door in je cellen.
Emotionele blokkades zoals verdriet, angst, onzekerheid, frustratie, boosheid zorgen ook voor een disbalans op cel niveau. Wat brengt ons nog meer uit evenwicht? Een ongeluk, geweld van buiten af, fysieke overbelasting door zwaar werk bijvoorbeeld, een burn-out, pijn, chronische pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slapeloosheid, klachten aan spieren, botten en/of gewrichten.

Je lichaam moet weer herstellen en daar helpt de Healy bij. Op het diepste niveau stuurt de Healy de juiste frequenties naar je cellen zodat de spanning van de celmembraan zich herstelt en een positieve invloed kan hebben op allerlei klachten. De Healy pakt de oorzaak aan.

Hoe werkt de Healy

Er zijn vier edities van de Healy en ze werken niet allemaal hetzelfde. De Healy Gold, Healy Holistic Health en Healy Holistic Health Plus werken alle drie op dezelfde manier. Afhankelijk van jouw klachten of wat je wilt bereiken met de Healy, kies je een geschikt programma via je telefoon. Alleen bij het opstarten heb je je telefoon nodig, daarna niet meer. Je draagt de Healy bij je en je gebruikt dan polsbandjes, oorclips of kleefelektroden (voor lokale pijn) die verbonden zijn met kabeltjes en het Healy apparaatje. De Healy stuurt vervolgens microfrequenties via je zenuwbanen naar je cellen. Het verschil tussen deze drie edities, is dat je meer programma’s krijgt, wanneer je een duurdere editie kiest.

Bij de vierde editie, de Resonance, kun je net zo werken als met de andere drie edities, maar kun je er ook voor kiezen om draadloos te werken. Met de Resonance kun je namelijk ook analyses maken van de programmagroepen om te zien welke programma’s jij het hardste nodig hebt. Je kunt deze frequenties dan draadloos naar jezelf of anderen toe sturen. Je kunt daarnaast ervoor kiezen om bepaalde programma’s die bijvoorbeeld hoog scoren in de analyse of programma’s waar jij zelf aan wilt werken, nog te doen via de polsbandjes.

Wanneer je een Healy aanschaft kun je altijd later upgraden naar een hogere versie. Zo is de beginaanschaf te overzien en bouw je langzaam op tot aan bijvoorbeeld de Resonance.

Klik hier om het document met alle Healy programma’s te downloaden.
In onderstaand overzicht kun je lezen welke programma’s er bij welke editie van de Healy horen.

Kopen van een Healy

Healy World heeft zijn eigen sponsors
De Healy is niet te koop in de winkel. Je koopt de Healy via een sponsor. Degene die de Healy bij je geintroduceerd heeft is de meest logische sponsor. Anders kom je misschien onder een vreemde die je niet kent en waar je ook niet op terug kunt vallen voor vragen en advies.

De Healy kost overal hetzelfde
De Healy heeft overal dezelfde prijs. Je bestelt de Healy altijd in de Healy shop met de link die je van je sponsor gekregen hebt. Binnen een aantal dagen (momenteel is het druk, dus levertijden kunnen langer zijn) heb je de Healy binnen en kun je beginnen met een programma uit de Gouden Cyclus.

14 dagen niet goed geld terug garantie
Je kunt de Healy twee weken vrijblijvend uit proberen en testen. Zonder enige reden mag je hem dan terugsturen als je de Healy niet wilt houden. Als je de Healy wel houdt, krijg je dan na die 14 dagen, gratis de Diepe Cyclus cadeau. Dat programma kan je dan via updates uploaden op je smart phone.Interesse?


Voor informatie kun je me altijd via het contactformulier bereiken of via het telefonisch spreekuur (zie contact). Meer informatie en kopen van de Healy kan via onderstaande knop
(De site opent in het Duits, maar rechtsboven via het wereldbolletje kun je de taal op Nederlands zetten.)

Stel je vraag...
Verstuur via WhatsApp