fbpx

Wat is de Quantum-X methode?

Ons lichaam bestaat uit duizenden frequenties oftewel “trillingen”.  Elk aspect in het lichaam heeft zijn eigen frequentie. Deze frequenties vind je bijvoorbeeld in onze organen/weefsels/cellen enz. maar ook in voeding, kleuren, klanken, gedachtes, noem maar op! Ook iedere emotie heeft zijn eigen frequentie.
Met het Quantum-X bioresonantie apparaat gaan we deze frequenties meten. We gaan op zoek naar die frequenties in het lichaam die afwijken van hun normale frequentie. Elke frequentie die afwijkt van zijn normale frequentie kan tot fysieke en/of mentale problemen lijden.  Deze afwijkingen worden door de Quantum-X mooi in kaart gebracht.

Voorbeeld van een cliënt die een wortelkanaalbehandeling heeft gehad. De donkere blokjes geven hier aan dat de frequentie verstoord is.

De Quantum-X stuurt letterlijk duizenden frequenties door het lichaam en de bijbehorende software detecteert welke frequenties er “botsen” of terugkomen en kan op deze manier herkennen welke stoorzender er in het lichaam zit. Op deze manier krijg je een samenvatting van alle foutieve frequenties die problemen kunnen geven op het lichaam.

Wat wordt er zoal gemeten?

In principe kun je alles meten. Het immuunsysteem, het spijsverteringsstelsel maar ook belastende factoren zoals zware metalen, toxische stoffen en micro-organismen zoals parasieten, schimmels, bacteriën en virussen. Zo kan het dus zijn dat een energetische verstoring optreedt door een post-virale belasting (bijvoorbeeld o.a. van een herpesvirus of cytomegalievirus) en dat deze fysieke problemen teweeg brengt. Deze fysieke klachten kunnen soms optreden na jaren. Op die moment leg je de link vaak niet met eerder doorgemaakte infecties of virale belastingen. Maar deze kunnen soms de oorzaak zijn van tal van klachten.

Als je eenmaal weet welke stoorzenders of stoorfrequenties het lichaam (op dat moment) ondermijnen, weet je ook wat je eraan kan doen. De Quantum-X stuurt meteen de corrigerende frequenties naar het lichaam. Maar het kan ook zijn dat er bepaalde supplementen/bloesems nodig zijn om je energetische evenwicht weer te harmoniseren. Ook dit zoeken we uit met de Quantum-X of hier integreren we weer een stuk Kinesiologie.

Nieuwsgiering? Via onderstaande knop kun je zelf online je behandeling plannen.

Stel je vraag...
Verstuur via WhatsApp